Hej! Vad kul att du hittat till Lisselhills Maine Coon-katters hemsida🙂!

Lisselhills är en liten maine coonuppfödning i Dalarna som har max 1—2 kullar kattungar per år. Våra katter är framför allt våra sällskapsdjur men utvalda med tanke på avel så väl som med hjärtat. Alla våra djur lever tillsammans med mig och min man i vårt hus i Falun och har tillgång till kattgårdar på altanen och balkongen samt utomhus i trädgården.

Jag tycker att det är kul att ställa ut mina katter och brukar åka runt i Sverige och Norge med husbilen och mina katter på olika kattutställningar. Att ställa ut katten och få en bra domarbedömning är en bekräftelse på att katten följer rasstandarden och en meriterad katt är en slags certifiering tycker jag. Sen är det förstås kul att träffa andra kattmänniskor och se andra katter 🙂.

Just nu har vi två honor och en hane i katteriet, se mer info om dem under fliken Våra katter.

För mig är det jätteviktigt att katterna jag säljer får det bra! Jag säljer m a o inte till den som hör av sig först utan endast till hem som jag känner kan erbjuda kattungen det bästa hem den kan få. Mer info och kontaktuppgifter till mig finns på sidan Köpa kattunge av oss.

Hör gärna av dig om du har frågor/funderingar😊!

Marie Arnesson Lundberg

 

Dela den här sidan